Utolsó kommentek

  • hir6kommentár: @luci.a.tuti: Ahogy látom az URLek megváltoztak: tutimagantanar.hu/keres/angol-nyelv/budapest/online-nem-feltetel (2024.01.16. 11:13) Aki tud jó angol magántanárt az szóljon!!
  • Rolex1780: Szia engem legalább kettő de lehet 3 is érdekelne . Hol tudom megrendelni ? exexrolex@gmail.com (2011.07.02. 08:11) Balaton Sound Bérlet 25000
  • suff: Sziasztok! Látom elég régiek a hozzászólások csak némi infót szeretnék gyűjteni a következő Gucáról! Én is trombitás vagyok és elvarázsolt ez a fesztivál és el kell jutnom oda jövőre! :) Érdkelne ... (2010.12.09. 21:00) guca trombitafesztivál
  • okko el loco (törölt): sejtettem, hogy valami ilyesmit fogsz válaszolni (2010.10.22. 17:34) rocket man
  • CsegeJani: @okko el loco: :)))) nekem bejön:) de csak a sorozat miatt amiben volt. (2010.10.22. 14:52) rocket man
  • okko el loco (törölt): na ezt mégis hogy képzeled? (2010.10.22. 09:42) rocket man
  • nyirzsik: na így már teljes :) (2010.10.01. 10:55) !Welcome Teo!
  • nyirzsik: TEODOR férfi keresztnév Eredete: Görög, Német, Latin, Jelentése: Isten ajándéka Névnapok: •augusztus 16 •szeptember 2 •november 9 •december 27 •december 28 Hasonló kezdetű férfi keresztnevek: ... (2010.10.01. 10:54) !Welcome Teo!
  • okko el loco (törölt): szép jelentése van azt meg kell hagyni :D köszönjük az utánajárást nyirzsik :)) (2010.10.01. 10:05) !Welcome Teo!
  • nyirzsik: férfi keresztnév Eredete: Teodor, Jelentése: német rövidülése Névnapok: •szeptember 2 Hasonló kezdetű férfi keresztnevek: •TEOBALD •TEODOR •TEOFIL •TERESTYÉN •TÉTÉNY •TÉZEUSZ (2010.09.30. 16:31) !Welcome Teo!
  • Utolsó 20

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2008.11.22. 09:39 szpjr

Ferencváros Legyen Zöld!

forrás: roadblog.blog.hu

nem is mondanék semmit, a cikk önmagáért beszél... összeesküvés-elméletekből nincs hiány, az már egyszer száz... :)

                                                                                      

 

Sztrítfájter macskából kezes bárány

 

Nos igen, ezt is megértük, megint rá lehet csodálkozni saját naivságunkra, arra, hogy mindig van új a Nap alatt, mindig érhetnek minket meglepetések. Haiderről kiderült, hogy miközben idegengyűlöli a török vendégmunkásokat – akik egyébként az osztrák munkanélküliek helyett építik fel Bécs városrészeit, illetve más települések kerületeit, negyedeit… -, koránt sem veti meg a fajtiszta osztrák dákót, sőt, szexuális kérdésekben rendkívül liberális eszméket, ha nem is vallott de gyakorolt. De ne csak a szomszéd kissé megfakult fűjére mutogassunk, miközben a saját házunk táján is lett – kisöpörni való – szemét… 

Tomcat harcostársat azt hiszem, senkinek nem kell bemutatni. Az eleinte polgár- de elsősorban liberálispukkasztó akcióiról elhíresült, nem túl intelligens, de kevés IQ-ját meglehetős sikerrel mutogató srácról már mindenki hallott. Az időközben a szélsőjobbnak titulált radikális oldal egyik fő hangadója – a szintén rendkívül intelligens Budaházy György mellett -, eszmei vezére, ezrek – vagy tízezrek – által olvasott blogja pedig napi szellemi kenyere lett a jelenlegi hatalom stiklijeitől megcsömörlött tömegek számára. 

Persze már akkor is kilógott egy kissé a lóláb, hiszen Tomcat harcos radikális létére azért kapva-kapott egy újfajta üzleti lehetőség kihasználásán és politikailag inkorrekt pólókat kezdett árulni, ezzel (is) bebiztosítva megélhetését, mondhatni, szellemi partizánakciói munícióját ez a bolt hozta össze. Nem véletlenül írok csak szellemi partizánakciókról. Tomcat amolyan mozgássérült radikális, aki jól megírta, megaszondta a tutit, esetleg jól kiment egy-egy demonstráció helyszínére, jól feltünősködött egy kicsit, néha anyázott és kilátásba helyezett néhány pofont. – De sosem ereszkedett a tettlegesség állatias mélységébe… Aztán miután jól összekamerázott néhány percnyi anyagot, visszavonult a Bombagyárába – ahonnét csak tűzveszélyes pólók és néhány kiló műtrágya került elő az évek során - ilyen bombagyárral egy ötfős partizáncsapat sem tudna mihez kezdeni… - és jól bloggolt egy tutit az internet aztírmindenkimindenrőlamitakar világába. 

Idővel ráharapott a média is, mint Uchrin Benedekre a Diáksziget, mutogatta a TV2, az RTL Klub, vagy a Hír TV és az Echo egyaránt. Politikai bohóc született, Torgyánhoz sem méltó szellemi örökös, aki még arra is képtelen volt, hogy komplett programmal, vagy akár kiáltvánnyal álljon elő. Tomcat csak felhördült néha, aztán olyan Budaházy-módra zászlóstul együtt eltűnt a tömeg éléről, mert ő otthonról akarta nézni a mögötte maradó összecsapásokat, hatalmas utcai balhékat. 

(Aki mutat nekem olyan képet vagy videót az utóbbi két évből, amelyen Tomcat TEVŐLEGESEN részt vesz a saját tábora által megrendezésre kerülő utcabálokon, az kap egy csomag sportszeletet.) 

Ez az ember szinte betűről-betűre teljesítette az egyszeri és módfelett egyszerű provokatőr szerepét, otthon a gépe előtt kattogva jólmegaszondott, felbujtott, beszólt, behányt, aztán visszafeküdt a kedvese mellé és ráélvezett valamelyik kedvenc pólójára vagy a pólóbolt nyereségét kimutató bankszámlára. 

Köztéri akcióit nem molotov koktélokkal és macskakövekkel a kezében követte el, hanem több százezer forintos kamerájával, amolyan elcseszett Pesty László-féle dizájnt magára öltve, mert hogy ő mostan dokumentálja az eseményeket és majd jogilag jól kiértelmezi, meg mindenféle. 
Aztán megint el, klikk fel a blogra és máris született jó kis bejegyzés amire ezrek cuppannak és onnan már csak egyetlen kattintás a pólógyár… 

Nos, ez a mi roppant radikális Tomcatunk mostanra igazi politikussá vedlett, aki észrevette, hogy a nagyok küzdőterén még csak pólókkal sem kell vesződni annak érdekében, hogy semmi perc alatt összedumáljon magának egy fullHD kamerát, amivel majd dokumentálhatná a Városházán történteket – de persze nem fogja, mert az nem éri meg, hiszen politikusnak lenni minimum középtávon – értsd: legalább egy választási cikluson keresztül – érdemes lenni. Ha dokumentálna, mehetne vissza a bombák és tettek nélküli bombagyárába Z-kategóriás, önégető ruhadarabokkal lehúzni jobbos testvéreit, harcos- és börtöntársait. 

Tomcat mostanra Polgár Tamássá vedlett, egy választható politikussá, aki ezen túl a Zöld Párt színeiben méretteti meg magát a IX. kerületi zsírosbödönért. Politikai programja az még mindig nincs, de megígéri, hogy ezen túl is fékeveszetten pofázik a választópolgárok érdekében. Sőt, ennél azért tovább megy. Gyakorlatilag fogja ezt a hülye Tomcat csávót és telenyomja a száját macskaszarral. Például ilyen módon: 

„Egyébként Gyurcsány sem akar rosszat. Ő is azt akarja, hogy boldog legyen az ország népe, csak rossz módszert követ, és rosszul értelmezi a boldogság fogalmát." 

2008. november 4.-én tudta ezt mondani Polgár Tamás, politikus jelölt. De mit mondott anno Tomcat? 

„Nem mellesleg Gyurcsány személye, és a vele masírozó cigánybűnözők olyannyira lejáratják ezt az egész felvonulást, hogy az magától is hiteltelenné válik.” 2008 október 1. 

Egyébként meg zajlanak ám az események. A Kuruc hírportál – melynek eszmeiségével sok esetben nem tudok egyetérteni, időleges szókimondásuk azonban szimpatikus, habár kifejezésmódjuk módfelett primitív – megszellőztette Tomcat – bocsánat - Polgár Tamás kissé érdekes átalakulását. Ez, azt hiszem teljesen érthető. Polgár képviselőjelölt úr azonban nem tartotta annak, így impotens blogjában mintegy bosszúból megnevezte a Kuruc három vezető személyiségét. Ezzel gyakorlatilag feljelentette őket, a hatóságok kiéhezett látóterébe emelte ezeket az embereket. 

Ez pedig – akárhogy is nézem – árulás. Polgár Tamás most megadja azt, amit a hatalom kér tőle cserébe azért, hogy ő is odaférhessen a zsírosbödönhöz, és Polgár Tamás megadja a hatalomnak mindazt, ami okán belépőt nyerhet a magyar politikai közélet érinthetetlen szabadrablókkal teli hullaházába. Polgár Tamás radikálisból egy gyors mozdulattal enyhén populista, súlyosan primitív politikussá válik, aki ha úgy gondolja, ugyanazzal a lendülettel bemártja egykori társait, elvbarátait, mert ő így áll bosszút azokon, akik megírják a frankót. 

Szóval most itt tartunk. Tomcat – Polgár Tamás. Vígan kamerázó műsztrítfájter, radikális, írásképtelen bloger – saját véleménye szerint újságíró… -, majd nagypofájú de azért kellőképp konszolidálódott politikus. És Gyurcsány nem rossz ember, Gyurcsány jót akar, ja és még valami: 

Szerinte Morvai Krisztina egy tartalom nélküli jelenség. 

Már csak az hiányzik, hogy kiderüljön erről a Polgár Tamásról, hogy buzi. És hogy Feri a manusa.

 


  

8 komment

Címkék: média választás tomcat kuruc gyurcsany lóláb hirtv roadblog


A bejegyzés trackback címe:

https://pavadzsihad.blog.hu/api/trackback/id/tr82782407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomcat · http://www.bombagyar.hu 2008.11.22. 13:18:54

Akkor ide is beírom: ez a "kitűnő cikk" azon kívül, hogy savaz, a tényszerűséggel, az időrenddel és általában a valósággal köszönő viszonyban sincs. Az olyan sekélyes nímandok szoktak az ilyen cikkeknek örvendezni, akik mindenáron a saját véleményüket akarják írásban látni másoktól is.

akinek kinyílik a bicska a zsebében 2008.11.22. 18:42:36

Takarodó van innét kishuszár!

***én a seggemet sem törölném a polóidba,csak ha előtte a szádba szarhatnék***

csókolom

tomcat · http://www.bombagyar.hu 2008.11.23. 11:22:07

Ó, bocsánat, nem tudtam, hogy itt szellemi magasröptetés folyik.

CsegeJani · http://pavadzsihad.blog.hu/ 2008.11.24. 06:44:50

Nem is az a kérdés hogy ki az a cicatamás, hanem az hogy aki így néz ki egy plakáton azt ki nem szarja le:DDDDDDD

nekünk ment el az eszünk 2008.11.24. 09:30:19

" kérsz egy fülest? " :D

CsegeJani · http://pavadzsihad.blog.hu/ 2008.11.24. 10:37:04

kár hogy szittya tarisznyát hátra húzta:DDDD
süti beállítások módosítása