Utolsó kommentek

  • hir6kommentár: @luci.a.tuti: Ahogy látom az URLek megváltoztak: tutimagantanar.hu/keres/angol-nyelv/budapest/online-nem-feltetel (2024.01.16. 11:13) Aki tud jó angol magántanárt az szóljon!!
  • Rolex1780: Szia engem legalább kettő de lehet 3 is érdekelne . Hol tudom megrendelni ? exexrolex@gmail.com (2011.07.02. 08:11) Balaton Sound Bérlet 25000
  • suff: Sziasztok! Látom elég régiek a hozzászólások csak némi infót szeretnék gyűjteni a következő Gucáról! Én is trombitás vagyok és elvarázsolt ez a fesztivál és el kell jutnom oda jövőre! :) Érdkelne ... (2010.12.09. 21:00) guca trombitafesztivál
  • okko el loco (törölt): sejtettem, hogy valami ilyesmit fogsz válaszolni (2010.10.22. 17:34) rocket man
  • CsegeJani: @okko el loco: :)))) nekem bejön:) de csak a sorozat miatt amiben volt. (2010.10.22. 14:52) rocket man
  • okko el loco (törölt): na ezt mégis hogy képzeled? (2010.10.22. 09:42) rocket man
  • nyirzsik: na így már teljes :) (2010.10.01. 10:55) !Welcome Teo!
  • nyirzsik: TEODOR férfi keresztnév Eredete: Görög, Német, Latin, Jelentése: Isten ajándéka Névnapok: •augusztus 16 •szeptember 2 •november 9 •december 27 •december 28 Hasonló kezdetű férfi keresztnevek: ... (2010.10.01. 10:54) !Welcome Teo!
  • okko el loco (törölt): szép jelentése van azt meg kell hagyni :D köszönjük az utánajárást nyirzsik :)) (2010.10.01. 10:05) !Welcome Teo!
  • nyirzsik: férfi keresztnév Eredete: Teodor, Jelentése: német rövidülése Névnapok: •szeptember 2 Hasonló kezdetű férfi keresztnevek: •TEOBALD •TEODOR •TEOFIL •TERESTYÉN •TÉTÉNY •TÉZEUSZ (2010.09.30. 16:31) !Welcome Teo!
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2009.01.13. 11:47 nyirzsik

Xenu - avagy a szcientológia egyház vezetője

A helyszín a Népstadion metrómegállója, pontosabban még az utca. Oldalt árusok. Lehet kapni pulóvert, kesztűt, kiscsengettyűt, na meg L. Ron Hubbard könyvét. Hogy ki is az az L. Ron Hubbard? Erről is mindjárt pár szót, de a sztori folytatódik.

Odalép hozzám egy 10 év körüli kisgyerek, és átnyújt egy kártyanaptárat. Elveszem tőle, megnézem, majd nem túl udvariasan, de módfelett igazságosan visszanyújtom neki a következő lírai szavakkal: szcientológus szar nem kell. Kicsit megszeppenve, némi erőt merítve fanatikus anyja szoknyájából, odarohan a könyvekkel (és egyébként emberi sorsokkal) bizniszelő idióta ribanchoz, majd folytatja annak a népszerűsítését, amiről fogalma sem lehet, miről is szól.

Hát akkor lássuk, ki is az az L. Ron Hubbard! Ő volna az, ez a pedofilarcú, de jobbára egy yakushimai majomra hajazó "úriember".

 

 

 

 

 

 

 

 

Eredetileg sci-fi jellegű könyveket írt, mígnem - saját írásai alapján - ráébredt, mekkora üzlet is rejlik az emberek lelki kizsákmányolásában. Megalapította tehát a Szcientológiai Egyházat, amely hosszú évek óta egyre inkább növekszik, zsírosodik, méghozzá az elkeseredettségben tobzódók lelki kizsákmányolásából. Hubbard rendszeresen tett kijelentéseket arra vonatkozóan, hogy a vallásalapítás jó anyagi befektetés. Egyszer, még az 1940-es végén ő maga - egy Ney Yersey-i sci-fi író találkozón így fogalmazott: "Szavanként egy pennyért írni nevetséges. Ha valaki igazán szeretne egymillió dollárt keresni, annak a legjobb módja, hogy alapítsa meg a saját vallását." Valamivel később - az egyházakat érintő adókedvezményeket kihasználva - megalapította a Szcientológiai Egyházat. 

De mi is a Szcientológiai Egyház alapja? Hát, Hölgyek és Urak, az nem más, mint Xenu az intergalaktikus uralkodó. A Xenu-röpirat meg - hála a becsapott és kiábrándult embereknek - egyébként is kismillió helyen megtalálható az Interneten, de hogy ne kelljen keresgélnetek, meosztom veletek a nagy TITKOT, itt és most.

Xenu

 Xenu egy 75 millió évvel ezelőtt regnáló idegen galaktikus uralkodó volt. Ő gondozta a galaxisunknak ezt a részét, összesen 76 bolygót, köztük a Földet is. Akkoriban (mármint 75 millió évvel ezelőtt) az Univerzum ezen szegletét Teegeeack-nak hívták. (Ez aztán a beszélő név; csak tudnám, mi a faszt jelent...) Na szóval: ezek a bolygók idővel túlnépesedtek; átlagosan 178 milliárd ember élt rajtuk. Hogy a problémát kezelje, Xenu teljesen átvette a hatalmat a hitehagyottak segítségével, hogy megdöntse a jó embereket és a Hűséges Hivatalt. Aztán pszichiáterek segítségével emberek millióit hivatta be adóvizsgálatra, ahol a papírmunka helyett alkohol-glikol injekciót kaptak, ami megbénította őket. Aztán olyan űrrepülőkre rakták őket, amik pontosan úgy néztek ki, mint a DC8-asok (csak nem légcsavarok voltak rajtuk, hanem rakétahajtóművek). Ezek a DC8-as űrrepülők aztán elrepültek a Föld bolygóra, ahol a megbénított emberek milliárdjait halmokba rakták a vulkánok lábai körül. Amikor ezzel végeztek, akkor hidrogénbombákat eresztettek a vulkánokba.Xenu ekkor az összes hidrogénbombát egyszerre felrobbantotta, és mindenki meghalt. Mivel mindenkinek van lelke (amit "thetán"-nak neveznek az agymosottak), rá kell szedni a lelkeket, hogy ne jöjjenek vissza megint. Ezért, amíg a lelkek százmilliárdjait fújta a nukleáris szél körös-körül, ő speciális elektronikus csapdáival foglyul ejtette az összes lelket elektonikus nyalábokban. Miután az összes lelket elkapta, dobozokba rakta, és néhány óriási moziba vitte őket. Ott aztán minden léleknek napokat kellett eltöltenie speciális 3-dimenziós mozgóképek nézésével, amik azt mondták nekik, hogy az életnek milyennek kellene lennie, és más zavaró dolgokat. Ebben a filmben hamis képeket mutattak nekik, és azt mondták, hogy ez Isten, ez a Gonosz, ez meg Jézus. (Hubbard erre is kitalált egy fasza terminus-technicus-t: "implantálás".) Amikor a film véget ért, és a lelkek elhagyták a mozikat, ezek a lelkek elkezdtek összeragadni, mert mindannyian ugyanazt a filmet látták, s ezért azt hitték, ők ugyanazok az emberek. Néhány ezres csoportokba rendeződtek. Mivel csak pár élő test maradt meg, csoportokban maradtak, és megszállták ezeket a testeket. Xenu uralmát egyébként - csak hogy ne maradjon el a happy end - a Hűséges Hivatalnokok végül megdöntötték, és elzárták az egyik bolygón lévő hegybe. Egy erő-mező tartja fogva, amit egy örökké tartó elem működtet. Ja, mindenképpen fontos megmelíteni, hogy Xenu még ma is életben van, és - mint minden diktátor - biztosan készül rá, hogy újra átvegye a hatalmat.

Szóval manapság mindenki tele van ezekkel a lélek csoportokkal, amit "body thetan"-oknak hívnak. És ha mi szabadok akarunk lenni, akkor el kell távolítanunk ezeket a "body thetan"-okat, ami bizony nem kevés pénzünkbe kerülhet. Az emberek meg pusztán azért hisznek Istenben és Jézusban, mert ez benne volt abban a filmben, amit a body thetan-ok láttak 75 millió évvel ezelőtt. Hát ez kurvajó, mondhatni.

Forrás: mtv

7 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pavadzsihad.blog.hu/api/trackback/id/tr72874526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KissJuhászBéla 2009.01.13. 12:01:24

Írjunk már sajátokat basszameg:) A TI vélemeényetek érdekel nem az amit mások írtak. Meg úgy lesz király a blog ha saját tartalommal töltjük meg. Tudom, hogy nehezebb mint controlvé, de akkoris:P

Csak azért idegeltem fel magam mert végigolvastam azt hittem, hogy jééé ez a nyirzsik ilyet is tud erre a végén ott a forrás faki.....

Az érdekes cikkekhez elég egy link akit érdekel az majd elolvassa.

CsegeJani · http://pavadzsihad.blog.hu/ 2009.01.13. 13:29:40

Jó de azért az is benne van hogy van akinek nincs ideje 3 oldalas blog bejegyzéseket fordítani munka időben:DD...vagy nem tud mint én pl:D

és azért azt is tudjuk hogy a linkeket nem igazán olvassa senki:P

Ósi 2009.01.13. 15:02:34

Szerintem jó, hogy felraktad Kari, mert tényleg nem olvastam volna el linken, így viszont igen. Bár már egyszer utána jártam, de mindig elképedek rajta. Szerintetek ennek van némi igazságalapja?

nyirzsik 2009.01.13. 15:25:05

Köszi skaccok, hogy bevédtetek:). DE megígérem Kiss, hogy összekaparom magamat és írni fogok egy önálló cikket is...

Jani: sztem sem ólvassák el a sima linkeket.
Ósi: Igen van, Xenu létezik:)

Zéman Milán 2009.01.13. 17:39:12

ez jobb volt mint a link. linkekre kutya se kattint, főleg amit még be is kell másolni, mert duplakattintással nem nyitja meg :S :)))

KissJuhászBéla 2009.01.13. 23:11:09

Beismerem vereségem. Elnézést kérek;)
süti beállítások módosítása