Utolsó kommentek

  • hir6kommentár: @luci.a.tuti: Ahogy látom az URLek megváltoztak: tutimagantanar.hu/keres/angol-nyelv/budapest/online-nem-feltetel (2024.01.16. 11:13) Aki tud jó angol magántanárt az szóljon!!
  • Rolex1780: Szia engem legalább kettő de lehet 3 is érdekelne . Hol tudom megrendelni ? exexrolex@gmail.com (2011.07.02. 08:11) Balaton Sound Bérlet 25000
  • suff: Sziasztok! Látom elég régiek a hozzászólások csak némi infót szeretnék gyűjteni a következő Gucáról! Én is trombitás vagyok és elvarázsolt ez a fesztivál és el kell jutnom oda jövőre! :) Érdkelne ... (2010.12.09. 21:00) guca trombitafesztivál
  • okko el loco (törölt): sejtettem, hogy valami ilyesmit fogsz válaszolni (2010.10.22. 17:34) rocket man
  • CsegeJani: @okko el loco: :)))) nekem bejön:) de csak a sorozat miatt amiben volt. (2010.10.22. 14:52) rocket man
  • okko el loco (törölt): na ezt mégis hogy képzeled? (2010.10.22. 09:42) rocket man
  • nyirzsik: na így már teljes :) (2010.10.01. 10:55) !Welcome Teo!
  • nyirzsik: TEODOR férfi keresztnév Eredete: Görög, Német, Latin, Jelentése: Isten ajándéka Névnapok: •augusztus 16 •szeptember 2 •november 9 •december 27 •december 28 Hasonló kezdetű férfi keresztnevek: ... (2010.10.01. 10:54) !Welcome Teo!
  • okko el loco (törölt): szép jelentése van azt meg kell hagyni :D köszönjük az utánajárást nyirzsik :)) (2010.10.01. 10:05) !Welcome Teo!
  • nyirzsik: férfi keresztnév Eredete: Teodor, Jelentése: német rövidülése Névnapok: •szeptember 2 Hasonló kezdetű férfi keresztnevek: •TEOBALD •TEODOR •TEOFIL •TERESTYÉN •TÉTÉNY •TÉZEUSZ (2010.09.30. 16:31) !Welcome Teo!
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2009.12.30. 16:11 Bölönc

Az utolsó magyar fing

Műsorvezető: Üdvözlöm a Kedves Nézőket!Mint azt bizonyára tudják, egy tegnap született isteni rendelet értelmében a magyarok 2012 január elsejétől már csak egyetlen egyszer finghatnak utoljára életükben. Igaz utolsó fingjukat akkor ereszthetik szélnek, amikor csak akarják. Vendégünk a stúdióban Isten szóvivője Szent Péter. Jó estét kívánok!

Miért volt szükség erre a fura rendeletre?

Nos azt gondolom első olvasatra valóban furcsának tűnhet, de valamilyen isteni sorscsapással mégiscsak sújtani kell a magyar népet időnként.Ez egyfajta hagyomány. A cunamitól a kissebb népirtásokon keresztül egy újabb Trianonig sokminden szóbajött az értekezletek során, de Isten végül a fingás megvonása mellett döntött- elsősorban humanitárius okokból. Sokkal jobban jártak így a magyarok mintha éhinséget,sáskajárást vagy pusztító földrengést szánt volna nekik az Úr, ahogyan ezt néhány dél-kelet Ázsiai néppel szokta tenni időnként.

Segítsen egy picit értelmezni ezt a rendeletet! Ha jól értem, mostmár csak egyszer finghat mindenki, aki magyar állampolgár-kortól,nemtől és rassztól függetlenül. Én itt látok egy kis problémát. Az ugye természetes, hogy a felnőtt ember eltudja dönteni, hogy mikor fingja elmagát utoljára. De mi lesz a teljesen tudatlan csecsemőkkel vagy a kevésbé tudatos gyerekekkel?Ha ők meggondolatlanul elfingják magukat, akkor az aza egész hátralevő életükre kihatással lesz, hiszen többet már nem tudnak fingani.

Ön már a szülői felelősség fontoságáról beszél. A szülőknek igenis fel kell világosítsák csemetéiket, hogy milyen következménnyekkel jár ha meggondolatlaunk elfingják magukat. A jövőjüket fingják el.A gyermeket már idejekorán meg kell tanítani, hogy ügyesen sáfárkodjon a fingjával.

Na jó de felmerül a kérdés mikor fingjuk el magunkat utoljára?Mikor engedjük meg magunknak, hogy igazán egetrengetőt fingjunk? Érettségikor?Esküvőn? Életünk melyik szakaszában érdemes kiereszteni az utolsót?És mi történik, ha egy jóizűt akarunk fingani utoljára, de csak egy gyengécske szellő sikeredik.Akkor oda aza élmény és nincs több lehetőségünk.Azért az kegyetlen érzés lehet.

Amiről ön beszél az az emberi élet számtalan kérdésének kapcsán felmerülhet, nincs rá megfelelő válasz. Hiszen számtalan más kérdés is ugyanilyen nehezen válaszol meg magának az ember.Az élet tele van komoly döntésekkel, miket mindenki a saját tudása szerint kell hogy megválaszoljon. Ha nem így lenne akkor szabad akartat sem lenne, ami ugye Isteni ajándék. De amit alá szeretnék húzni:A rendelet értelmében a fingási lehetőséget meg is lehet vásárolni a későbbiekben, igaz nem olcsón, egy fingkerdithez többszázezar forintért lehet majd hozzájutni. Ismerve a magyar társadalmat a fing státusz szimbolum lesz.A drágább szórakozóhelyek, éttermek és luxusüzletek pedig arról ismerszenek majd meg, hogy irtózatosan nagy bűz lesz bennük. Aki fel szertene vágni a vagyonával, egyszerűen csak fingik egyet , és még egyet és mégegyet. Mert megteheti. Az igazán gazdagok perceken bellül milliókat finganak majd el.Nem szükséges a GDP mérésével vesződniük közgazdászainknak.Elég lesz ha csak beleszagolnak a levegőbe és megtudják mondani vagyonos e az ország vagy sem. És ne feledje, ha mindenhol illatos lesz a levegő, akkor a politikusok sem tudják azt hazudni, hogy dübörög a gazdaság.

Jó de mit tegyenek a szegények? A nyugdíjasok Országos Szövetsége nyílt levélben tiltakozott a fingrendelet ellen. A szervezet elnöke szerint ezzel Isten az utolsó szórakozásukat is elveszi tőlük, kisnyugdíjasoktól.Idézek az elnökúr nyilatkozatából:

" Ötven évig robotoltam a munkahelyemen, ahol illendőségből nem finghattam el magam, pedig folyamatosan érzetem a gyomrobnam a bugit. Most, hogy nyugdíjas éveimben végre felszabadultan finghatok otthon, ezt az élvezetet is elveszik tőlem. Hát milyen Isten az ilyen?"

Igen, megértem az elnökúr sirámait de az élet kegyetlen! A nyuggerek nekünk is sokat panaszkodnak imáikon keresztül, így sejtettük, hogy a fingrendelet is kiveri náluk a biztosítékot. Nekik csak azt tudjuk mondani, hogy ők sajnos eleve vesztesek, világháború, kommunista diktatúra, most meg a  fingrendelet.Annyi kárpótlást tudunk adni nekik, hogy következő életükben Kínába születnek.Addigra az elég fasza hely lesz ahol kedvükre szétfinghatják magukat!

Így legyen!Köszönöm szépen az interjút!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pavadzsihad.blog.hu/api/trackback/id/tr801633011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vh 2009.12.31. 11:07:49

"Aki fel szertene vágni a vagyonával, egyszerűen csak fingik egyet , és még egyet és mégegyet."
Ezt te írtad? :DDDD
süti beállítások módosítása